Regulament Kids Square

S.C. TOTAL SPACE S.R.L. ESTE UN SPAȚIU DE JOACĂ INTERIOR, ÎNCHIS, UNDE COPIII SE POT DISTRA, ANTRENA, SOCIALIZA, ÎNVĂȚA SĂ SE DESCURCE ÎN DIVERSE SITUAȚII ȘI CONJUNCTURI SOCIALE, MOTRICE, DECIZIONALE, CONTRIBUIND LA DEZVOLTAREA PSIHICĂ, FIZICĂ ȘI SOCIALĂ A ACESTORA.
• NU POATE FI ASOCIAT CU FORME DE ÎNGRIJIRE SAU EDUCARE A COPIILOR, TIP CREȘĂ, GRĂDINIȚĂ, BABYSITTING, BONA, ETC.
• COSTUL BILETULUI DE INTRARE SE REFERĂ EXCLUSIV LA UTILIZAREA ECHIPAMENTELOR DE JOACĂ ȘI A JUCĂRIILOR.
• PREZENTUL REGULAMENT SE APLICĂ TUTUROR CELOR CARE INTRĂ LA LOCUL DE JOACĂ.
• PRIN INTRAREA LA LOCUL DE JOACĂ ACCEPTAȚI TOATE PREVEDERILE PREZENTULUI REGULAMENT. CITIȚI-L ȘI EXPLICAȚI-L COPIILOR DVS.
• S.C. TOTAL SPACE  S.R.L. NU SE FACE RESPONSABIL DE ORICE CONSECINȚĂ REZULTATĂ ÎN URMA NECITIRII REGULAMENTULUI SAU NERESPECTĂRII CLAUZELOR CUPRINSE MAI JOS.
• NE REZERVĂM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTELA.

Utilizarea locului de joacă se va face respectând prevederile prezentului regulament, pe care adulții trebuie să îl explice copiilor lor înaintea întrării la joacă!

Spațiul de joacă este destinat copiiilor între 1-99 ani:) Copiii sub 3 ani trebuie însoțiți de un adult peste 18 ani în permanență în sală! Însoțitorii adulți ai copiilor care întră cu aceștia la locul de joacă le poartă de grijă în totalitate și își asuma întreaga responsabilitate pentru proprii copii. Este permisă utilizarea responsabilă a echipamentelor de joacă de către adulții însoțitori.

 

Accesul în spațiul de joacă se face cu șosete, accesul în modulul de tobogane se face cu șosete; excepție face zidul de escaladă, unde accesul este permis doar cu încălțăminte curată.

Este interzisă întrarea cu mâncare sau băutură în sală de joacă.

Este interzisă intrarea în modulul de tobogane cu alte jucării din sală.

Se pot lăsa în sală fără prezența unui adult copiii peste 4 ani care comunică (își cunosc numele, înteleg faptul ca părintele nu este prezent și în cazul unei probleme se pot adresa personalului, pot anunta necesitatea de a folosi baia, dorinta de a apela parinții , etc.) dacă este lăsat numărul de telefon al însoțitorului.

Este înterzis accesul în spațiul de joacă cu încaltaminte, regula este valabilă atat pentru copil, cât și pentru însoțitor, părinte, animator, magician etc..

Locul de joacă este supravegheat de persoane angajate special pentru acest post, dar aceștia nu își asumă responsabilitatea pentru:

a) certurile, loviturile, accidentele și relatiile dintre copii, intervenind între aceștia, doar dacă au posibilitatea și observă problemele și altercatiile; b) accidentele, lovirile provocate din nerespectarea de către copii a regulilor de utilizare a locului de joacă, a regulamentelor, a folosirii necorespunzătoare a echipamentelor, aparatelor de joacă și jucariilor, din necunoașterea regulilor prezentului regulament datorată necitirii acestora de către însoțitori, din neascultarea și refuzul recomandărilor supraveghetorilor, din neatenția copiilor; c) accidentele, loviturile provocate din cauza problemelor de sănătate mentală, psihică, etc. și motricitate ale copiilor; d) problemele apărute din incapacitatea sau slaba capacitate de comunicare a copiilor, a copiilor între ei sau cu personalul supraveghetor; e) din neglijența adulților însoțitori. Supraveghetorii au rol de supervizare generală a locului de joacă și nu a fiecărui copil în parte.( conf. Art. 6) pct.d) hg 435/2010).

Supraveghetorii pot ajuta pe copiii fără însoțitor la toaletă daca este cazul și dacă se poate, dar nu sunt obligați să o facă.

TOTAL SPACE  nu tolerează cearta, bataia, comportamentul violent, agresiv, obscen, limbajul urât, glumele rău intenționate ale copiilor sau însoțitorilor acestora vis-a-vis de ceilalți copii/ însoțitori/ personal. În situațiile enumerate persoanele implicat pot fi avertizate să părăsească locul de joacă imediat fără returnarea contravalorii biletului de intrare și fără reprimirea ulterioară la locul de joacă.

Copiilor li se înterzice să aibă asupra lor obiecte ascuțite, precum cuțite, bețe, creioane, pixuri, chei și alte obiecte contondente în timpul utilizarii locului de joacă. În cazul introducerii acestora în locul de joacă părintele este unicul responsabil pentru orice consecință, înțelegând și răspunderea pentru accidentele provocate altor copii sau distrugerile realizate.

În timpul jocului în piscina cu mingi, capul copiilor trebuie să fie întotdeauna la suprafață și aceștia nu au voie să arunce cu mingi în afara perimetrului. Numărul bilelor nu este întâmplător, ele reprezintă o măsură de siguranță!

Se înterzice folosirea toboganului stând în picioare; alunecarea pe burtă, cu capul înainte sau în orice altă poziție decât așezat; urcarea folosind suprafața de alunecare; staționarea în zona de urcare, coborâre și ieșire a toboganelor; alunecarea simultan a doi sau mai multi copii!

Se înterzice împingerea altor copii pe scări sau în oricare alt loc din spațiul de joacă. Copiii nu au voie să se cațere pe plasa de protectie. Nu se admite urcarea în picioare pe leagăne/ motociclete/ mașinute.; nu se admite sărirea de pe saltea, tobogan sau din alt loc mai înalt, coborârea se face normal pas cu pas. Nu se admite urcarea jucăriilor din perimetrul de joacă în modul/ tobogan/ saltele.

Celor care suferă de vreo afecțiune medicală, încluzând răceli, viroze, boli contagioase, etc. li se interzice accesul în locul de joacă. Copiii cu probleme psihice, mentale sau de motricitate trebuie însotiti de un adult care își asumă responsabilitatea pentru aceștia. Vă rugam să anunțați personalul administrativ în scris dacă sunt anumite probleme cu copilul dumneavoastra (copilul prezinta tulburari de comportament, este epileptic sau dependent de insulina și are nevoie de îngrijiri speciale etc). în caz contrar nu ne asumam răspunderea în fața dumneavoastră. În functie de caz, personalul TOTAL SPACE poate permite accesul în locul de joacă al copiilor numai însotiti de un adult.

Structura de joacă modulară etajată se adresează copiilor cu vârsta peste 3 ani, cu greutate corporală până la 50 de kg și înaltime sub 1,2 m. Pentru copiii care nu se încadrează în conditiile de mai sus însoțitorii iși asumă responsabilitatea pe toată durata petrecută în structura modulară. Însoțitorii copiiilor mai mici de 3 ani, care nu doresc să își însoțească copiii în structura modulara trebuie să completeze o declarație pe propie răspundere procurată de la recepție.

Copiii trebuie să folosească locul de joacă și dispozitivele ce sunt înauntru în scopul pentru care au fost create și nu altul.

Este înterzisă distrugerea jucariilor și a spațiului de joacă (înclușiv prin scuipat, murdarire, zgâriere, rupere, smulgere, lovire). Dacă totuși se produce distrugerea ununi dispozitiv sau jucărie parintele/ însoțitorul își asumă responsabilitatea achitării contravalorii pagubelor.

Toaleta de copii poate fi folosită doar de către copii, iar toaletele de adulți pot fi folosite doar de către adulți.

Vă rugăm să vă spalați mâinile cu apă și sapun la intrare, la ieșire și dupa folosirea toaletei. Toaletele trebuie lăsate curate dupa folosire!

Copiii nu trebuie să-și aduca propriile jucării în spațiul nostru de joacă, dacă totuși întroduc jucarii care nu ne apartin, nu răspundem pentru acestea.

Nu lăsați obiectele de valoare sau jucăriile copiilor nesupravegheate. Dumneavoastra aveti singura responsabilitate asupra lor, noi vă punem la dispoziție dulăpioare cu cheie pt depozitarea lucrurilor personale. Nu ne asumăm responsabilitatea în cazul pierderii sau distrugerii lucrurilor peronale care nu au fost depozitate corespunzător în dulăpiorul alocat.

Este interzisă intrărea copiilor la locul de joacă cu telefonul mobil, șisteme mp3, aparate audio cu fire, lanturi lungi în jurul gatului, brose cu ac și alte obiecte care ar putea reprezenta un pericol pentru purtator sau ceilalti copii.

Spațiul de joacă SE FOLOSESTE PE PROPRIA RASPUNDERE DE CATRE FIECARE CLIENT!

TOTAL SPACE NU SE FACE RESPONSABIL PENTRU ORICE CONSECINȚĂ REZULTATĂ ÎN URMA NECITIRII REGULAMENTULUI SAU A NERESPECTARII CLAUZELOR DIN REGULAMENT!  VĂ RUGAM SĂ CITIȚI REGULAMENTUL ȘI PREȚURILE AFIȘATE!

Pentru copiii care doresc să fie chemat părintele/apartinatorul să-i ridice de la locul de joacă, personalul va anunța telefonic pe acesta. Pot exista decalaje de la exprimarea dorinței până la apelarea telefonica a părintelui în functie de aglomerarea de la recepție sau de  exprimarea simultană a problemelor mai multor copii. Filmarea sau fotografierea în incinta locului de joacă este înterzisă fără aprobarea conducerii. Este obligatorie păstrarea curateniei și respectarea normelor igienico-sanitare.

Toate regulile de mai sus sunt valabile și pentru copiii invitati ai altor copii, pentru grupuri organizate sau pentru copiii invitati la petreceri organizate în cadrul spațiului de joacă. Responsabilitatea explicarii regulilor revine adulților însoțitori, părinților sărbătoritului, cadrelor didactice însotitoare.

TOTAL SPACE  își rezervă dreptul de a limita la un moment dat accesul la locul de joacă anuntând perioade de pauza atunci când situația o impune. De asemenea ne rezervăm dreptul de a închide locul de joacă pe o anumită perioadă fara anunțare prealabilă și de a schimba tarifele.

TOTAL SPACE își rezervă dreptul de a acționa pe cale juridică împotriva celor care încalcă una sau mai multe din prevederile prezentului regulament.

Respectând regulile de mai sus, atât copiii dvs. cât și ceilalti se vor juca în siguranta și vor petrece timpul la noi în mod plăcut, civilizat și distractiv.

 

VĂ RUGĂM SĂ URMATI INSTRUCȚIUNILE SUPRAVEGHETORILOR TOTAL SPACE !

CONDUCEREA ÎȘI REZERVĂ DREPTUL DE A INTERZICE ACCESUL PERSOANELOR CARE NU RESPECTĂ REGULAMENTUL SAU A CELOR CARE MANIFESTĂ UN COMPORTAMENT VIOLENT!

 

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGEREA FAȚĂ DE INTERESUL NOSTRU PENTRU SIGURANȚA COPIILOR DUMNEAVOASTRĂ!

 

Regulament

Zid de Escaladă și Swing
 • Echiparea și dezechiparea se face doar de către personal.
 • În cazul în care echipamentul închiriat va fi utilizat în alte scopuri decât cel pentru care a fost destinat, paguba produsă îi va fi imputată vizitatorului!
 • Accesul pe zid și swing se face după realizarea taxei aferente la recepție.
 • Folosirea pentru prima dată a zidului și swingului necesită un scurt instructaj.

PANOUL DE CĂȚĂRAT

 • Panoul de cățărat poate fi utilizat doar cu încălțăminte adecvată și curată (ideal espadrile de cățărat).
 • Accesul pe panoul de cățărat este permis numai în prezența asiguratorilor.
 • La panoul de cățărat sunt necesare 2 persoane: asiguratorul și cățărătorul. Asiguratorul trebuie să urmărească cu atenție cățărătorul.
 • Asiguratorul nu va sta la o distanță mai mare de 2 m față de baza panoului de cățărat, pentru evitarea oricărui incident.
 • Asiguratorul este cel care verifică nodul cățărătorului și modul de întrebuințare a dispozitivului de asigurare înainte a urca pe perete.
 • Coarda, respectiv dispozitivul de asigurare trebuie sa fie atașat corespunzător cu ajutorul celor două carabiniere. Carabiniera celui care este pe sol și asigură cât și a cățărătorului(cap de coardă) trebuie să fie închise (carabiniera cu filet să fie rotită în poziția de blocare)
 • Punctele de asigurare sunt construite astfel încât să asigure condiții ideale de escaladare fără să fie posibile căzături mari, care să ducă la rănirea cățărătorului.
 • Foarte important! Dacă în timpul cățărării intervin probleme se comunică concis și clar asiguratorului.
 • În timpul asigurării este strict interzis vorbitul la telefon, așezatul și orice alte activități care pot distrage atenția asiguratorului.
 • Staționarea pe corzi, traversarea sau ascensiunea pe sub un cățărător care se află deja pe panou este strict interzisă!
 • Persoana care asigură cățărătorul trebuie ocolită prin spate de către vizitatorii care sunt în trecere!
 • La escaladarea prin utilizarea corzii este strict interzisă traversarea peretelui pe orizontală. Cățărătorul trebuie să se rezume la zona de cățărare indicată.
 • Folosirea magneziului pulbere în stare liberă în sac nu este permisă.
 • Vă rugăm să nu calcați pe corzi, pentru a preveni deteriorarea acestora.

SWING

 • Accesul pe swing este permis numai în prezența asiguratorilor.
 • Asiguratorul oferă echipamentul corespunzător și îl asigură pe copil.
 • Greutatea maximă este de 60 de kg.
to top button