Despre noi

copii si jucarii kids square

Joc. Învățare. Dezvoltare.

Care este scopul tău? Să îi oferi copilului tău ce e mai bun. Al nostru? Să îți punem la dispoziție un spațiu dotat cu cele mai noi echipamente și jucării pentru copii, toate cu un design atent gândit pentru a asigura dezvoltarea armonioasă a copilului tău. Oare nu e acesta cel mai important job din lume?

Suntem aici pentru copiii noștri

Kids Square a luat naștere în iulie 2018, cu ajutorul programului de finanțare Start-UP Nation, din dorința de a oferi clujenilor un spațiu sigur, distractiv, creativ și educativ pentru copiii lor. Kids Square nu își propune să fie un simplu spațiu de joacă. Este mai mult decât un loc pe care îl închiriezi pentru o petrecere. Kids Square își propune să devină un loc în care copiii să se dezvolte și să își cultive curiozitatea; un loc care să ofere evenimente speciale și ateliere pentru copilul tău.

alfabet colorat copii

...dar și pentru părinți

Cu o suprafață totală de peste 350 mp, Kids Square ne permite să primim și adulții în spațiu, astfel încât aceștia să se poată distra împreună cu copiii lor. Adulților le-am pregătit un coș de baschet pe măsura lor, o zonă de darts, zona de escaladă, un sac de box și o zonă de cafenea.

...cu o nouă viziune

Kids Square este mai mult decât un nou spațiu de joacă, el aduce o nouă viziune despre implicarea părinților în joc, ca și formă de dezvoltare a copiilor.
Dacă în alte spații părintelui îi este interzis să folosească modulele de joacă, la Kids Square părinții sunt încurajați să interacționeze cu copiii în zona creativă a sălii, în zona destinată activităților sportive, în modulul de tobogane și pe zidul de cățărat.
O altă parte a viziunii Kids Square se axează pe un mod de viață sănătos, de aceea toate băuturile, gustările și mâncarea servite în acest spațiu vor fi fresh și cât se poate de sănătoase.

De ce noi?

Pentru că și noi suntem părinți. Penru că avem experiența relaționării cu micuții. Pentru că am creat acest spațiu avându-i pe ei permanent în minte și vrem ce este mai bun pentru ei. Pentru că ne vom ocupa de copilul tău ca și cum ar fi al nostru.

“Vă punem la dispoziție cea mai nouă sală de joacă din Cluj pentru o experiență de neuitat atât pentru copii, cât și pentru părinți. Vă promitem că veți dori să reveniți.”

Natanael Pop

Co-Fondator

separator

Pentru utilizarea în condiții optime a spațiului de joacă, vă rugăm să consultați și regulamentele de acces și utilizare.

DESCOPERĂ KIDS SQUARE

    Harta spațiului
harta spatiu joaca kids square
to top button